Vuxen rimmar på fuxen och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Vuxen. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Vuxen

Vuxen uttalas fonetiskt: ²vụk:sen

Ordförklaring - Vuxen

Som har nått full mogen/mognad, som är uppväxt

Vuxen Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Vuxen

  1. fuxen
  2. kruxen
  3. Bevuxen
  4. Förvuxen

Julrim för Vuxen

Hoppas stefan att du vill ha denna på, ja den är inte rosa, den är mörkblå.


Men vad är det här, oj så stor han är, dessa brukar vara små, men han kanske står på tå (?)


Dotter detta är som en dröm, i vitt och spets och med vacker söm, både under och ovan och att dra på, dubbelt förståss så ni kan sova två!


Mitt i julstök, du är duktig i ditt kök. Juletiden framåt lunkar, kanske hjälper dessa bunkar. Jag på dig hela tiden tror. God jul, önskar mor.


liknar ett instrument men är det inte alls stoppar det i frysen använder dess hals processen får du inte störa sedan kan du börja röra


Visa alla (40) julrim för Vuxen

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Vuxen? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Förvuxen bäst som rim ord för Vuxen?