Vatten rimmar på katten och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Vatten. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Vatten

Vatten uttalas fonetiskt: vạt:en

Ordförklaring - Vatten

En färg-, lukt- och smaklös vätska; kemisk förening mellan väte och syre, bestående av två väte- och en syreatom (h<sub>2</sub>o), diväteoxid

Vatten Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Vatten

  1. katten
  2. knatten
  3. matten
  4. sjatten

Julrim för Vatten

Värmealstrare för ert H2O, när ni ute i skärgårn' ska bo ! Så snabb att man knappt kan det tro !


Om du vill göra en stjärna, så använd denna gärna, men den blir kall som is, och det är det ju på sätt och vis


Om denna blir blöt och sur vecklas den ut med lite tur sen med den du dig torka ska farmor, vet du vad detta kan va´?


Duscha, tvåla, torka snabbt, för på varmvatten är det knappt, er värd önskar att ni ransonerar, och ej för mycket H2O konsumerar....!


Alla vill vi ju vara rena och fina, och det är inte så att brunnen börjar sina, fast om ni ändå kunde vara på vattnet lite sparsamma, då skulle vi vara jättetacksamma!


Visa alla (114) julrim för Vatten

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Vatten? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar matten bäst som rim ord för Vatten?