Tung rimmar på I kung och 6 andra ord

Vi har hittat 6 Svenska ord som rimmar på Tung. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Tung

Tung uttalas fonetiskt: tuŋ:

Ordförklaring - Tung

Med stor massa eller tyngd

Tung Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Tung

  1. I kung
  2. Ljung
  3. Pung
  4. Schvung
  5. sjung
  6. ung

Julrim för Tung

Fastän tung och genuin är den faktiskt riktigt fin blir säkert ingen tyngre börda en platta utav järn minsann Eddy någonstans till Wikki fann.

För att Du skall slippa att leta och luska, åka hit & dit och i onödan kuska; här är Julklappen som hjälper att hitta, när Du på nya adresser vill titta.

Här krossas kryddan för att ge smak, passar både till matlagning och bak.

Med denna inunder kan det ske under ett underlag för kött och fisk tänk på att du skär på egen risk glöm dock ej att den ska diskas utan att du ska trilskas

Skär och karva som ni vill, men undvik borren och var för guds skull rädd om knorren.

Visa alla (7) julrim för Tung

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tung? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 6 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Pung bäst som rim ord för Tung?