Ting rimmar på Kring och 18 andra ord

Vi har hittat 18 Svenska ord som rimmar på Ting. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Ting

Ting uttalas fonetiskt: tiŋ:

Ordförklaring - Ting

Beslutsmöte

Ting Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Ting

 1. Kring
 2. Ling
 3. Ming
 4. Pling
 5. Ring
 6. Spring
 7. Sting
 8. Sving
 9. Swing
 10. Tjing
 11. Tving
 12. Ving
 13. Beijing
 14. Beting
 15. Ikring
 16. Omkring
 17. Runtomkring
 18. Tingeling

Julrim för Ting

Inspiration i ett frostigt tidevarv, detta är ljuvligheter, inget larv ! Lillemor vill, trots kyla visa på, att man kan njuta och ha mysigt ändå !

Att bli gammal är aldrig lätt man minns inte ens om man är mätt på kylskåpet den här finns om det du nyss läst bara minns

Minnet är inte som det var förr fäst denna på din kylskåpsdörr Skriv ner det du ska köpa så behöver du inte sen till affären tillbaka löpa

Morfar börjar få ett dåligt minne du ska dock inte tappa ditt sinne. Dina anteckningar kan du inte radera skriv ner Albas födelsedagar med mera.

nu glömmer du ej att köpa mjölken så du slipper löpa till affären stup i ett skriv upp och du blir nog mätt

Visa alla (10) julrim för Ting

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Ting? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 18 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Beting bäst som rim ord för Ting?