Tindra rimmar på glindra och 5 andra ord

Vi har hittat 5 Svenska ord som rimmar på Tindra. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Tindra

Glittra, glimma

Tindra Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Tindra

  1. glindra
  2. Hindra
  3. Indra
  4. Lindra
  5. Förhindra

Julrim för Tindra

Om du inga paljetter har, Och inga pengar i börsen kvar. Kan du nu trycka till, och göra så många du vill.

Dessa tindrar lika vackert som du Massor du har att pyssla med nu Du tycker det är roligt och så granna de är Kanske gör du ett vackert halsband av de här.

Sätt familjen på pottan i jul, hoppas ni får sk*tkul (!) Tävla, skratta och tjoa, med expertkunskap från toa?

Du, min lilla Tindrajycke, vill väl inte ha nå´t smycke..? Nej, tacka nu din egen Fru Fortuna, och tugga flitigt på Miss Piggys nuna!

Nyfiken i en strut du nu nog är. Jag vet att du i denna är kär. Glad du säkert blir, det kan nog inget förhindra. God Jul önskar Ebba sin favoritkusin Tindra

Visa alla (12) julrim för Tindra

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tindra? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 5 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Förhindra bäst som rim ord för Tindra?