Timma rimmar på Dimma och 14 andra ord

Vi har hittat 14 Svenska ord som rimmar på Timma. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Timma

Variant av timme

Timma Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Timma

 1. Dimma
 2. Glimma
 3. Grimma
 4. Imma
 5. kimma
 6. Limma
 7. Rimma
 8. Simma
 9. Stimma
 10. Strimma
 11. Svimma
 12. Trimma
 13. vimma
 14. Förnimma

Julrim för Timma

Storebrorsan, jag tycker du detta ska ha, som duschar minst en timme var da´, för nu får du på lukten koll, till nästa gång du lirar boll!

Här går jag och luktar som ett troll när du ockuperar duschen dagen lång här bara för att du svettas av lite fotboll behöver du inte ha ensamrätt där.

Att spela fotboll är en syssla populär I duschen minst en timme sedan du är Du duschar varje dag och detta är nåt som går åt för dig och som doftar gott

Här får någonting flott, ta det på dig och du luktar gott

Edamer, präst eller lite med grönt att med denna få hjälp är väl ganska skönt svårt att få till det med vanlig kniv ta bara denna och enkelt "skiv"

Visa alla (6) julrim för Timma

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Timma? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 14 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Rimma bäst som rim ord för Timma?