Tillika rimmar på Dika och 22 andra ord

Vi har hittat 22 Svenska ord som rimmar på Tillika. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Tillika

Tillika uttalas fonetiskt: ²tilị:ka

Ordförklaring - Tillika

På samma sätt

Tillika Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Tillika

 1. Dika
 2. Fika
 3. Kika
 4. lika
 5. Mika
 6. Pika
 7. Rika
 8. Skrika
 9. snika
 10. Spika
 11. Svika
 12. Vika
 13. Berika
 14. Erika
 15. Fredrika
 16. Förlika
 17. Marika
 18. Predika
 19. Ulrika
 20. unika
 21. Costa Rica
 22. Tanganyika

Julrim för Tillika

Vi jobbar ihop och jag älskar dig Jag tycker du är världens goaste tjej Jag har köpt något som du skall ha under Kanske du och jag kan ha små mysiga stunder


Kaffe, ketchup och makrill passar det inte att ha till. För denna skall vara vit utan en massa fläckar och skit.


Roland ska bli riktigt fin. Titta på hans glada min, - när han öppnar vårt paket Vi tror inte att han vet vad av oss han nu ska få det är nånting som man tar på!


Här Roland ska du få något du önskar gör Denna du på överkroppen bära bör Den är vit men här får du ett till tips Du kan ha den på nyår till slips


Visa alla (4) julrim för Tillika

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tillika? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 22 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Förlika bäst som rim ord för Tillika?