Therese rimmar på Fes och 45 andra ord

Vi har hittat 45 Svenska ord som rimmar på Therese. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Therese

Ett kvinnonamn

Therese Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Therese

 1. Fes
 2. ges
 3. Gles
 4. Hes
 5. Mes
 6. Res
 7. ses
 8. snes
 9. Tes
 10. Askes
 11. Burmes
 12. Kines
 13. Maltes
 14. Pares
 15. potkes
 16. Protes
 17. sedes
 18. Syntes
 19. Anamnes
 20. Antites
 21. balines
 22. Duodes
 23. Exeges
 24. Hypotes
 25. Indones
 26. Irokes
 27. Javanes
 28. Katakres
 29. Katekes
 30. Kongoles
 31. Libanes
 32. Metates
 33. Parentes
 34. Pekinges
 35. Siames
 36. Singales
 37. srilankes
 38. Sudanes
 39. Taiwanes
 40. Vietnames
 41. Fotosyntes
 42. Senegales
 43. Partenogenes
 44. keso
 45. Peso

Julrim för Therese

nu du kan välja långt eller krulligt med denna apparat du fixar grejen och denna är från mor o far och allt detta för att du är så rar


När allt hänger rakt ner och slokar behövs det många nya fina "krokar" Dem fixar du själv med värme och genom att klämma hur dom ska se ut kan du själv nu bestämma!


Det här är du precis på pricken, sättes på den runda manicken, din trafikkunskap får blomma ut, en God Jul och många tut-tut!!!!!


Grattis till lappen, nu får du klappen, som passar din stil, så skaffa nu bil, och styr sen din kosa, med ratten i rosa.


Nu är det som så, att jag vet inte om det är ett eller två. Sen tror jag att du har köpt dig ett par nya själv, men du kan ju ha dessa om du vill välj´.


Visa alla (69) julrim för Therese

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Therese? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 45 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Mes bäst som rim ord för Therese?