Testikel rimmar på mickel och 15 andra ord

Vi har hittat 15 Svenska ord som rimmar på Testikel. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

Fonetiskt uttal av Testikel

Testikel uttalas fonetiskt: testịk:el

Ordförklaring - Testikel

Något (testis) av de två likadana organ i pungen hos en man, vilket producerar spermier från odifferentierade stamceller samt det manliga könshormonet testosteron, och som utgörs av omkring 800 sädeskanaler med sertoliceller och förstadier till spermier samt ett interstitium med testosteronproducerande leydigceller

Testikel Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Testikel

 1. mickel
 2. Nickel
 3. Sickel
 4. Stickel
 5. svickel
 6. vickel
 7. Artikel
 8. aurikel
 9. Faskikel
 10. Matrikel
 11. Partikel
 12. Vehikel
 13. Ventrikel
 14. Konventikel
 15. Perpendikel

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Testikel? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 15 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar mickel bäst som rim ord för Testikel?