Tema rimmar på Klema och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Tema. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Tema

Tema uttalas fonetiskt: ²tẹ:ma

Ordförklaring - Tema

Ämne, mönster utifrån vilket variationer kan göras

Tema Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Tema

  1. Klema
  2. Schema
  3. trema
  4. Anatema

Julrim för Tema

Med papper och penna, angriper du denna. Råkar det bli fel, riv då ut en del. Kanske råkar du kludda, då är det bara att sudda.


Du skall ha nåt att skriva på Nåt med dinosaurier på skall du få Här kan du anteckna vad du vill Adresser, vad som skall handlas och lite till


Dessa förekom nog inte i flock, som de gör i detta ..... dom var ovanliga redan då, nu om dom berättas man i bästa fall kan få


på detta papper kan du skriva dina hemligheter och sen riva ut det om du vill det skicka till någon liten flicka


Favoritdrycken du häller i här - God Jul, min svärson så kär!


Visa alla (22) julrim för Tema

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tema? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Klema bäst som rim ord för Tema?