Tejp rimmar på Cape och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Tejp. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Tejp

Tejp uttalas fonetiskt: tej:p

Ordförklaring - Tejp

Smalt band av plast, papper, textilväv eller metallfolie, belagt med häftämne på den ena sidan eller båda sidorna

Tejp Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Tejp

  1. Cape
  2. grape
  3. Escape

Julrim för Tejp

Denna är kletig och klibbig och dryg. Den fäster bra på klubbor och tyg


En remsa som fastnar och är bra, det vill jag att du ska ha ! Så smart när du slår in paket, eller lagar nå'n trasighet !


det här är nåt användbart med massa klet som du kan behöva när du slår in paket kan också behövas om nåt gått itu jag tror nästan du har gissat det nu


Sådant här de flesta behöver ibland för att fästa, brukar vara bra för de flesta.


Det är inte lätt när tejpen smiter och pappret dej biter. Därför ska du få en hållare i hårt material Ja nu har tejpen inget val


Visa alla (10) julrim för Tejp

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tejp? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Escape bäst som rim ord för Tejp?