Tea rimmar på Linnea och 30 andra ord

Vi har hittat 30 Svenska ord som rimmar på Tea. Dessa rim är inte kontrollerade och kan därför innehålla flera ord som inte rimmar fonetiskt. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Tea

Ett kvinnonamn

Tea Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Tea

 1. Linnea
 2. Ikea
 3. Rea
 4. Thea
 5. Bea
 6. Andrea
 7. Umeå
 8. Lea
 9. Korea
 10. Svea
 11. Trea
 12. Luleå
 13. Mellandagsrea
 14. Chelsea
 15. Absorptionsarea
 16. Nordea
 17. Area
 18. Skellefteå
 19. Nordkorea
 20. Piteå
 21. Minea
 22. Eritrea
 23. Asea
 24. Sollefteå
 25. Dorotea
 26. Sydkorea
 27. Guinea
 28. Spirea
 29. Brudspirea
 30. Orangea

Julrim för Tea

Med denna i din hand ska du få njuta lite Grand Och fylla till bredden magen på blanka eftermiddagen England som i en dröm direkt intill Stockholms ström


Tillsammans har vi någon som kommer när vi ropar "Kom!" Förvånas ej om inuti paketet finns fotografi? För vår Tea kan posera - men kan jag inte rimma mera.


Ett hårt paket till mor och far, som kan stå och hänga i alla dar, nåt som även mjukt är, den innehåller nåt ni håller kär`


Wow - vilken present ni skall få, men skynda er att öppna paketet då. Ramstark men inte i tea(k), snarare tik som gör oss glädjerik.


Fröken Olsson väntar på ett besök efter allt som varit med julstök I engelsk stil ska du få njuta gott Det är Katrin som sett till att du detta fått!


Visa alla (15) julrim för Tea

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tea? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 30 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Piteå bäst som rim ord för Tea?