Tanka rimmar på Anka och 20 andra ord

Vi har hittat 20 Svenska ord som rimmar på Tanka. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Tanka

Fylla på bränsle till en tank; speciellt om bränsle avsett för en förbränningsmotor

Tanka Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Tanka

 1. Anka
 2. Banka
 3. Blanka
 4. franka
 5. Hanka
 6. Klanka
 7. kranka
 8. Lanka
 9. panka
 10. Planka
 11. Ranka
 12. sanka
 13. skranka
 14. slanka
 15. Svanka
 16. Vanka
 17. Bianca
 18. Sri Lanka
 19. Casablanca
 20. Kalle Anka

Julrim för Tanka

Du har något som slukar pengar har jag hört och när dom är slut så är det kört. Så skönt att ha något på lut när du tror att dom är slut!

Det här är något du behöver Liksom kossor äter klöver det behöver även du därför får du detta nu så du kan tanka och fylla på och på så vis enkelt mig kan nå

Pengaslukande är ibland vår teknologi snabbt förbrukas vår påfyllda energi så ett bidrag är aldrig fel det hjälper säkert till en del!

Visa alla (3) julrim för Tanka

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tanka? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 20 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Blanka bäst som rim ord för Tanka?