Tank rimmar på Bank och 19 andra ord

Vi har hittat 19 Svenska ord som rimmar på Tank. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Tank

Tank uttalas fonetiskt: taŋ:k

Ordförklaring - Tank

Behållare för förvaring av flytande material

Tank Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Tank

 1. Bank
 2. Blank
 3. Dank
 4. Flank
 5. Frank
 6. hank
 7. klank
 8. Krank
 9. Pank
 10. Plank
 11. Rank
 12. Sank
 13. skank
 14. Skrank
 15. Slank
 16. Stank
 17. Svank
 18. vank
 19. Skavank

Julrim för Tank

Nu så behöver ni inte vägen vanka bara för att ni har glömt att tanka. Ty bättre är att nytja plastigt kort innan familjen ska hasta bort.

Drivmedel, och då menar jag inte snö, ni slipper sedlar kring er strö ! Bara stoppa in i en smart apparat, genast får fortskaffningsmedlet mat !

Lite tyg o mycke kropp Avslöjar direkt om inte formen är på topp. Ligg nu i och träna rätt så kommer denna att passa på bästa sätt

När du ska använda denna julklapp gäller det att vara helt slapp den gör nytta för kropp och lem så är du en ny karl när du kommer hem

Pappa Tanka kraft och slappna av, släpp på livets alla krav, Du får flyt, en stund för Dej, i år som julklapp ifrån mej. Din dotter

Visa alla (7) julrim för Tank

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tank? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 19 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Skavank bäst som rim ord för Tank?