Tagit rimmar på Dragit och 7 andra ord

Vi har hittat 7 Svenska ord som rimmar på Tagit. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Tagit

Tagit uttalas fonetiskt: ²tạ:git

Tagit Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Tagit

  1. Dragit
  2. slagit
  3. tvagit
  4. Bedragit
  5. Betagit
  6. Fördragit
  7. Förtagit

Julrim för Tagit

nu är det dags för nya tag, ta och lär dig vägarnas lag! Så att du lär dig backa,svänga och stanna, God jul önskar johanna!


Bäst att få sådant man känner igen kanske det här finns någon vän sen varar klappen som ni får hela nästa år!


En klapp som talar för sig själv... kommer er tomte med i år.. ja en resa på själva naturens älv... av er dotter Malin ni får... GODASTE JUL


En slags framtid du nu får med bilder ifrån gånget år


Till dig som just har blitt med bil men kryssar blint från fil till fil får du av Isacs en resurs som hjälper dig att sätta kurs.


Visa alla (61) julrim för Tagit

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tagit? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 7 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Fördragit bäst som rim ord för Tagit?