Svt rimmar på Skevt och 11 andra ord

Vi har hittat 11 Svenska ord som rimmar på Svt. Dessa rim är inte kontrollerade och kan därför innehålla flera ord som inte rimmar fonetiskt. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Svt

Förkortning för sveriges television

Svt Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Svt

 1. Skevt
 2. Frikativt
 3. Gravt
 4. Kvarlevt
 5. Kärvt
 6. Farmacevt
 7. Snävt
 8. Sensitivt
 9. Skälvt
 10. Imperativt
 11. djärvt

Julrim för Svt

här får du något som på dig håller koll vad du än gör spelar ingen roll du kan på kvällen se hur mycket fötterna gått oavsett om du har haft brått


Räknar som en liten taxameter, det kan bli många kilometer ! Kanske skulle du en aning varva ner, annars blir stegen bara fler o fler !


Om rundan känns alltför seg så kan du räkna dina steg Men kanske kan det räcka att rekordet sedan bräcka


Med denna kan du föra statistik, den räknar med automatik!


På jobb och på fritid kan du denna bära, men du måste ha den nära för att veta hur mycket du bränner när du springer och stressar och ränner!


Visa alla (6) julrim för Svt

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Svt? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 11 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Imperativt bäst som rim ord för Svt?