Styrka rimmar på Dyrka och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Styrka. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Styrka

Styrka uttalas fonetiskt: ²stỵr:ka

Ordförklaring - Styrka

Det att vara stark; eller hur starkt något är

Styrka Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Styrka

  1. Dyrka
  2. Kyrka
  3. Yrka
  4. Bestyrka

Julrim för Styrka

Jag vill hjälpa dig på traven kära pappa när du börjar klättra på din ålderstrappa.


Snabbt och lätt får du en ny blick, förändrar utseendet på ett kick ! Hur går nu detta trolleri till ? Jo, du placerar dessa på varje pupill !


Man kan inte bara sitta och mala, måste om gemensamma framtiden tala ! En lagom mix av styrka och sälta, sen kan inget team-worket välta !!


Framtiden börjar alltid nu, och gemensamt får vi forma allt. Lagomt kryddad blir den ju, en smakfull mix av peppar och salt.


när det "flammar" till i dig, har du nog kryddat för mycket med mig men du bör ändå detta på bordet placera, för det finns ju de som vill ha mera


Visa alla (8) julrim för Styrka

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Styrka? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Bestyrka bäst som rim ord för Styrka?