Struts rimmar på kuts och 6 andra ord

Vi har hittat 6 Svenska ord som rimmar på Struts. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Struts

Struts uttalas fonetiskt: strut:s

Ordförklaring - Struts

En fågelart med det vetenskapliga namnet struthio camelus i i familjen strutsar (struthionidae); individ av ovan nämnda art

Struts Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Struts

  1. kuts
  2. Puts
  3. Skjuts
  4. Smuts
  5. Studs
  6. Kibbutz

Julrim för Struts

Med huvudet i sanden gick denna till slakt, med fjädrar i all prakt!


Den liknar en fågel och gör krumelurer, när den på papperet tar sina turer... Och kanske rentav, tänker Mamma, går den faktiskt att kamma!


Det är inte lätt få till ett stuk, på rim för penna med peruk! Det är en sådan som du får, God-Jul xxxxx och Gott Nytt År!


Stick nu inte huvudet i sanden, utan ta den uti handen, för där ska den vara, mer kan jag inte förklara.


Visa alla (4) julrim för Struts

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Struts? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 6 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Skjuts bäst som rim ord för Struts?