Stressa rimmar på Dessa och 11 andra ord

Vi har hittat 11 Svenska ord som rimmar på Stressa. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Stressa

Göra någon stressad

Stressa Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Stressa

 1. Dessa
 2. Dressa
 3. Hjässa
 4. mässa
 5. Pressa
 6. Sessa
 7. Vässa
 8. Grandezza
 9. Prinsessa
 10. Processa
 11. Baronessa

Julrim för Stressa

Tomten ska fara och till alla hinna Han får aldrig tid att vara eller att fritid vinna Ändå tycker han julen är kul och önskar Er härmed en riktigt god jul!

Att kunna slappna av är inte alltid lätt Andas och sträck ut på rätt sätt Allt detta kan du göra när du vill och denna sköna cd har du till

En kula har du fått, som snabbt hjälper dig tillreda något gott, men också ser till att du stressar ner, nu kan jag inte säga så mycket mer

Denna lilla grej Till min lilla (stora) tjej Luktar gott och smakar flott Hoppas ja' tog rätt sort

Från Lovisa till Vanessa. Du ska härmed sluta stressa. Med denna hand i din hand. Kan du coola ner och fara till drömmens land.

Visa alla (10) julrim för Stressa

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stressa? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 11 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Baronessa bäst som rim ord för Stressa?