Straff rimmar på Daf och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Straff. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Straff

Straff uttalas fonetiskt: straf:

Ordförklaring - Straff

Åtgärd som utföres med person som gjort något fel, ofta något som är negativt för personens (omedelbara) välmående; speciellt fängelse, böter, skyddstillsyn eller annat påföljd som utföres med en person som begått ett lagbrott

Straff Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Straff

  1. Daf
  2. Klaff
  3. Paff
  4. vaff
  5. Agraff
  6. Giraff
  7. Karaff
  8. Piaff
  9. Pilaff

Julrim för Straff

Vem ska då vinna denna omgång jag tror denna klappen är ganska så lång Om du då vinner blir jag nog paff Älskling vad vet du om Brott och straff?

Nu blir här kamp Mellan oss båda Själv ska jag ligga i så jäkar anåda

Tegelstens-kamp kan man tävla i, men nog är det tungt, tvi !!

Visa alla (3) julrim för Straff

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Straff? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Karaff bäst som rim ord för Straff?