Stol rimmar på bol och 23 andra ord

Vi har hittat 23 Svenska ord som rimmar på Stol. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Stol

Stol uttalas fonetiskt: sto:l

Ordförklaring - Stol

En möbel på vilken man sitter

Stol Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Stol

 1. bol
 2. Boule
 3. Cool
 4. gnol
 5. gol
 6. Joule
 7. Kjol
 8. mol
 9. pol
 10. Pool
 11. Sol
 12. Fiol
 13. i fjol
 14. Mongol
 15. Pistol
 16. Triol
 17. Viol
 18. Kaprifol
 19. kapriol
 20. karneol
 21. Kilojoule
 22. Stanniol
 23. Vitriol

Julrim för Stol

Här kan du stussen placera en stund den ryms nog fast den är fyllig och rund Kroppen ges vila uppå Margareta Hon är bara för dig, vill jag du ska veta

På denna parkeringsplats för stussen, sitter du lika skönt som i bussen ! Behaglig vila för ryggens slut, här kan du sitta och pusta ut !!

Denna möbel kan vara bra kanske du på denna sitta o äta skinka

Detta är en sak, som nog passar din bak. Den är till för att dina ben ska få vila, men du kan också bara på den sitta och titta.

vik ut, slå på, häll upp vad gör en missad tjädertupp när man behagligt i naturens sköte vilar långt från stress och bilar

Visa alla (30) julrim för Stol

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stol? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 23 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Viol bäst som rim ord för Stol?