Stinka rimmar på binka och 19 andra ord

Vi har hittat 19 Svenska ord som rimmar på Stinka. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Stinka

Sjukdom som består av stinkande sår

Stinka Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Stinka

 1. binka
 2. Blinka
 3. dinka
 4. Finka
 5. flinka
 6. Hinka
 7. inka
 8. Kinka
 9. Klinka
 10. Linka
 11. Sinka
 12. Skinka
 13. Slinka
 14. Sminka
 15. spinka
 16. Vinka
 17. Försinka
 18. Förzinka
 19. Katinka

Julrim för Stinka

Emellanåt, ja ganska ofta brukar hela kylen dofta Näsan får en liten chock (besvärar kanske ej en kock) Maten ska ej längre osa om du använder Mickis´ dosa

Vi har nog känt hur du luktar Charlotten därför har du denna klappen nu fått en Lukten så frän och förfärligt unken Kan du nu ha för dig själv uti bunken

Här kan du stänga den inne utan besvär, så vet du säkert var den är.

Visa alla (3) julrim för Stinka

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stinka? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 19 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar dinka bäst som rim ord för Stinka?