Stilig rimmar på Smilig och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Stilig. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Stilig

Stilig uttalas fonetiskt: ²stị:lig

Ordförklaring - Stilig

Som har ett (snyggt) utseende som ger välmående och ofta är klassiskt, enkelt, lugnt i färgerna (d.v.s. stilrent) och snarare påminner om formella (kanske festliga) sammanhang, inte sällan om mäns utseende

Stilig Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Stilig

  1. Smilig

Julrim för Stilig

Sådana här vill du ha många rutiga, randiga, korta och långa här är en ny till din kollektion gjord i prima bomullskonfektion

Här Fredric ska du få Något stiligt att sätta på Ett litet tips Passar till kavaj och slips

Ingen slips? jag har en ursäkt: men det är väl ingen insekt?

Detta är något som ger stil till en herre så lång och gentil Den är tyst och surrar inte alls men den vill hålla sig kring din hals!

Visst är du stilig som du är, men denna tror jag dej klär. Något att ha på nu till alla helger, men jag kunde köpt två när de sen på rean den säljer. (Förlåt!)

Visa alla (8) julrim för Stilig

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stilig? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Smilig bäst som rim ord för Stilig?