Stiga rimmar på Bliga och 13 andra ord

Vi har hittat 13 Svenska ord som rimmar på Stiga. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Stiga

Gå /steg för steg/

Stiga Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Stiga

 1. Bliga
 2. giga
 3. Kriga
 4. Kviga
 5. Liga
 6. Niga
 7. Piga
 8. Riga
 9. Tiga
 10. Viga
 11. Bekriga
 12. Bestiga
 13. Förtiga

Julrim för Stiga

Detta har funnits i evinnerliga tider, blir aldrig gamalt hur än tiden lider, för att ta en match blir man aldrig för stor, gäller så väl syster som bror.

Utför, får du fart i alla backar uppför kanske svetten lackar. vi som hjälper till och drar är din farmor o farfar

Låt nordan blåsa och kung Bore snöa! Vem önskar längre att det ska töa? Nu är det morfar som är kungen på sin gata! Men skyffel och spade, det kan han rata!

Ryggvärken du nu slippa, och behöver ej mer efter andan kippa. Så nu ska du få gå ut i kyla och snö, ty denna använder man inte i tö!

Nu blir du äntligen bönhörd, slut är kampen med nederbörd ! När du lugnt styr och tutar, kan du se hur "det vita" sprutar !!

Visa alla (5) julrim för Stiga

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stiga? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 13 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Kriga bäst som rim ord för Stiga?