Stig rimmar på blig och 10 andra ord

Vi har hittat 10 Svenska ord som rimmar på Stig. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Stig

Stig uttalas fonetiskt: sti:g

Ordförklaring - Stig

Smal upptrampad gångväg i skog eller annan terräng

Stig Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Stig

  1. blig
  2. Dig
  3. Grieg
  4. Krig
  5. Mig
  6. Sig
  7. slig
  8. tig
  9. Vig
  10. Intrig

Julrim för Stig

Jag säger God Jul med en bukett, tillverkad på ett träaktigt sätt ! Behöver bara placeras i en vas, har jaktskogens grenar som bas !

Till hand och face så bra att ha, för vad skulle man annars använda. Papper är knöligt och river bra, men det är bättre till ända.

Detta kan du torka när det är vått så att du inte tar det för givet att det är torrt.

Snabbare än du hinner tänka, börjar det bubbla och stänka ! Men du måste innehållet fånga, annars förvandlas det till ånga !

Se´n Stig inte brandman fick bli, har han på släckningsövningar mani, så var försiktig med juleljusen, när ni vill ha julmys uti husen

Visa alla (19) julrim för Stig

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stig? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 10 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Sig bäst som rim ord för Stig?