Stalin rimmar på Malin och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Stalin. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Stalin Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Stalin

  1. Malin

Julrim för Stalin

Den ryska revolutionen minns du väl Här har du att läsa under mången kväll Hoppas att du denna pappa intressant finner Du får läsa ur den när du vill och hinner

Denna man var ruskigt förfärlig, kanske hade han en barndom besvärlig, tänk att ingen kunde honom bota, hela mänskligheten höll han på att utrota

Visa alla (2) julrim för Stalin

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stalin? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Malin bäst som rim ord för Stalin?