Städning rimmar på blädning och 8 andra ord

Vi har hittat 8 Svenska ord som rimmar på Städning. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Städning

Städning uttalas fonetiskt: ²stạ̈:dniŋ

Ordförklaring - Städning

Det att rengöra lokaler och andra miljöer samt att ställa föremål i ordning

Städning Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Städning

  1. blädning
  2. Fädning
  3. Klädning
  4. skrädning
  5. Spädning
  6. trädnin
  7. Beklädning
  8. förklädning

Julrim för Städning

Ditt barnbarn har som du kanske vet, just nu en rätt så ansträngd budget, därför får du denna sortens gåva, ditt hem kommer att skina, det kan jag lova!


När pengarna inte vill räcka så bjuder nu Rebecka på det här då blir hon populär!


När dammtussarna är många Kan du med denna dom fånga Kanske inte jättekul Olga önskar dig en god jul


Om studenters kost Tomten har en fråga Svara du på den, efter bästa förmåga Kan du lova och även på bibel svära att nudlar i denna inte blir nukleära


Nu Sigrid har du allt jobbat hårt - inte bara med vad som är ditt, utan vårt! Och äntligen ska din möda att ge lön, under granen finns en klapp, både liten och grön!


Visa alla (7) julrim för Städning

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Städning? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 8 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar trädnin bäst som rim ord för Städning?