Städar rimmar på Radar och 38 andra ord

Vi har hittat 38 Svenska ord som rimmar på Städar. Dessa rim är inte kontrollerade och kan därför innehålla flera ord som inte rimmar fonetiskt. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Städar

Städar uttalas fonetiskt: ²stạ̈:dar

Städar Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Städar

 1. Radar
 2. Hädar
 3. Blandar
 4. Syndar
 5. Grundar
 6. Rundar
 7. Skändar
 8. mördare
 9. Sommar
 10. Provar
 11. Kramar
 12. Slutar
 13. Kaviar
 14. Koppar
 15. Spelar
 16. Vaktar
 17. Snarkar
 18. Öppnar
 19. Peppar
 20. Dollar
 21. Svarar
 22. Betalar
 23. Skapar
 24. Firar
 25. Jobbar
 26. Tränar
 27. Döttrar
 28. Dansar
 29. Fixar
 30. Pratar
 31. Skojar
 32. Hittar
 33. Befriar
 34. Förfalskar
 35. Lyssnar
 36. Kokar
 37. Beundrar
 38. Garvar

Julrim för Städar

När inte jag vill så lejer jag en ann en som vet och som verkligen kan den går sin egen väg och hittar rätt allt blir gjort på bästa sätt

Min syster är en riktig pedant, en städarnas "övertant"! Nu får hon valsa med denna en stund ta bort vart hårstrå efter sin hund!

Blindhet för skönhet? dövhet för jämlikhet? vill du ha vår mamma kvar får du faktiskt vara snar, lyssna till samvetet ta över hushållsarbetet!

Du ställer upp och ger oss så mycket av dig, och ser till att vi har det bra. Nu är det din tur att njuta, så här får du av mig, lite avkoppling på IKSU spa!

Till tack för all din kärlek Lill-ing är det din tur att få någonting som dig från grytorna och soporna tar och du riktigt skönt och mysigt har

Visa alla (11) julrim för Städar

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Städar? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 38 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Firar bäst som rim ord för Städar?