Städa rimmar på bläda och 12 andra ord

Vi har hittat 12 Svenska ord som rimmar på Städa. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Städa

Göra rent inuti exempelvis en byggnad eller en bil; ofta avses speciellt iordningställning av större föremål, ibland med borttagning av smuts

Städa Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Städa

 1. bläda
 2. Bräda
 3. Häda
 4. kläda
 5. Kväda
 6. Skräda
 7. Smäda
 8. späda
 9. Träda
 10. Bekläda
 11. Beträda
 12. Förkläda

Julrim för Städa

Detta är kanske äckligt, men gör man det inte blir det ännu mera förskräckligt!

Att städa är det tristaste du vet Men till jul måste alla faktiskt göra det Du vet väl att tomten har försmak för ren Gnugga du med denna så får du ett glänsande sken

från Rebecca till pappa och mamma det här lär väl räcka ni får hjälp att damma!

I år tänkte jag inte till affären löpa för att något till er båda köpa Något mycket bättre har jag kommit på Vadhelst ni ber om hjälp med ni skall det få!

Om du inte känner igen denna maskin, är det på tiden att du ser en och att du använder den som rutin. Att suga blir ett nöje rent, nä jag menar inget obscent. ;)

Visa alla (14) julrim för Städa

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Städa? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 12 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Häda bäst som rim ord för Städa?