Spritsa rimmar på litsa och 11 andra ord

Vi har hittat 11 Svenska ord som rimmar på Spritsa. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Spritsa Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Spritsa

 1. litsa
 2. Pizza
 3. ritsa
 4. Slitsa
 5. Snitsa
 6. Splitsa
 7. Vitsa
 8. Elritsa
 9. Ibiza
 10. Steglitsa
 11. Mykorrhiza

Julrim för Spritsa

Det skall vara kul att laga mat och se vackert ut på ditt fat utan att det är roligt är det väl ingen vits men med denna kan du göra det med snits


Med denna lilla fräcka grej som du får i jul av mej kan du fina mönster göra som man sedan vill förstöra Det går ju ej att låta bli att sätta tänderna däri


Visa alla (2) julrim för Spritsa

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Spritsa? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 11 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Slitsa bäst som rim ord för Spritsa?