Sprallig rimmar på Mallig och 2 andra ord

Vi har hittat 2 Svenska ord som rimmar på Sprallig. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Sprallig

Sprallig uttalas fonetiskt: ²sprạl:ig

Ordförklaring - Sprallig

Uppspelt eller uppsluppen; yster

Sprallig Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Sprallig

  1. Mallig
  2. Skallig

Julrim för Sprallig

Med tomten vill du busa lite grann Men han är minst lika sprallig han Man vet då aldrig vad ni hittar på när ni busar tillsammans ni två

Ädlaste sort ska det vara, till dej som tillhör de piffigas skara. Nu får du glänsa lite extra mycket, för vi valde det vackraste smycket.

Lik den stjärna du är ska du nu få glittra och glimma, vara fin på festen varenda timma. Av de alla den ädlast är, vi vet att de ypperligt dig klär.

Du är sprallig och rolig jämt och alltid pigg på en massa skämt Klädmedveten ja det är du Det här kommer du att bli fin i nu

Nu skall du vara riktigt fin Plånboken din behöver inte lida pin Utanför trummor och snäckor skall dessa hänga Ett par i 18k skall fast i dig klänga

Visa alla (23) julrim för Sprallig

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Sprallig? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 2 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Skallig bäst som rim ord för Sprallig?