Språk rimmar på bråk och 17 andra ord

Vi har hittat 17 Svenska ord som rimmar på Språk. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Språk

Kommunikationsmedium medelst mänskligt tal eller andra symboler

Språk Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Språk

 1. bråk
 2. båk
 3. Choke
 4. fåk
 5. kåk
 6. pjäk
 7. Påk
 8. råk
 9. Stråk
 10. Tråk
 11. vråk
 12. Åk
 13. Epok
 14. Ekivok
 15. Maniok
 16. Reciprok
 17. Tomahawk

Julrim för Språk

Om du "Liftarens guide till galaxen" studerar, vet du hur babelsfisken fungerar Denna klapp används på liknande sätt och gör så att lingvistiken blir rätt!


Att tala med hästar du vet är ju ingen hemlighet men här kan du veta om en stund allt om din hund


Det finns en historia om en härskarring,eftertraktad liksom ingenting.Hoppas denna gåva för dig får samma värde,om detta tvistar dock de lärde.


Snacka om snack det kan jag lova Världens sämsta snackelisnick att ta fram och läsa då du ska sova


JULKVACK TILL BLONDIE Klappen är tunn, det mesta är känt, klappen är rund, den har jag bränt. Här kommer grodan och kväker en sak: hoppas den passar din smak!


Visa alla (12) julrim för Språk

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Språk? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 17 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Ekivok bäst som rim ord för Språk?