Spegel rimmar på Degel och 8 andra ord

Vi har hittat 8 Svenska ord som rimmar på Spegel. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Spegel

Spegel uttalas fonetiskt: ²spẹ:gel

Ordförklaring - Spegel

Reflekterande yta, vanligen av glas med försilvrat bakstycke

Spegel Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Spegel

  1. Degel
  2. Dregel
  3. Hegel
  4. pegel
  5. Regel
  6. Segel
  7. Stegel
  8. Tegel

Julrim för Spegel

En liten present som vill komma för att en blomma skall titta på en ´ annan blomma !

Nu kan du i ditt badrum stå och syna dig från topp till tå och kolla att du är perfekt (gärna iförd Evadräkt) Med gåvan får du jättekoll framför allt på nära håll

En välment klapp som gör dig 3 gånger sötare. Efter duschen också 3 gånger blötare ! Varje liten prick upptäcks nu lätt En riktigt God Jul önskar Jeanette !

Om Mamma tager denna fram, får hon se en skön Madame! Det enda jag egentligen presterat, är att jag nu motivet dekorerat...

Denna är från Mikaela, så du kan matta ansiktet hela, sedan tittar du Josefin, på det andra och säger "åh så fin"!

Visa alla (35) julrim för Spegel

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Spegel? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 8 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Dregel bäst som rim ord för Spegel?