Som rimmar på Brom och 13 andra ord

Vi har hittat 13 Svenska ord som rimmar på Som. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Som

Som uttalas fonetiskt: såm:

Ordförklaring - Som

Uttrycker jämförelse, vanligen i konstruktionerna så ... som eller lika ... som

Som Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Som

 1. Brom
 2. Kom
 3. Om
 4. Rom
 5. Tom
 6. Vom
 7. skotom
 8. Svängom
 9. tvartom
 10. Cd-rom
 11. Likasom
 12. Ja
 13. Ävensom

Julrim för Som

Att rimma till dig är inte lätt, för du envisas med att alltid gissa rätt. Det är inget kul, så det här är det enda rimmet du får utav mig i jul!


Unna dej lyx som inte blir dyr för nu kan du fixa din egen pedikyr.


Detta är köpt till en dam som behöver sina fötters hälsa så över Nog är de väl värda massage då och då som får bära en tung kropp och ut och gå


De kära fötterna som skall bära dig glömma göra glada får du ej De är ju trogna och de skall ses om för hur tror du det vore utan dom


Baka, baka liten kaka. Men om den gott ska smaka, behöver man en liten bok för att göra rätt hopkok.


Visa alla (1246) julrim för Som

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Som? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 13 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Vom bäst som rim ord för Som?