Snickare rimmar på chicare och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Snickare. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Snickare

Snickare uttalas fonetiskt: ²snịk:are

Ordförklaring - Snickare

Person som tillverkar föremål och möbler av trä

Snickare Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Snickare

  1. chicare
  2. kvickare
  3. stickare

Julrim för Snickare

Om stugan i fjällen ska kunna bli klar, en central idé vi nu fixat har, det kan inte gärna gå fel, för visst behöver du en massa el.


Kraftig beska och smakrikt du vet. Det goda i livet i ett paket. Skummar högt, nu blir du belåten. Smaken så god att man tar till gråten.


Här är ett verktyg du nog inte har det säger när tillredningen är klar formen är något smal och vass men räknas som ett redskap av klass


Pappa du är en händig man nästan allt du kan det du behöver veta kan den här dig visa God Jul önskas du av Lisa.


Det ger dig trygga steg, när du är på ditt kneg.


Visa alla (12) julrim för Snickare

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Snickare? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar chicare bäst som rim ord för Snickare?