Slug rimmar på hug och 6 andra ord

Vi har hittat 6 Svenska ord som rimmar på Slug. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Slug

Slug uttalas fonetiskt: slu:g

Ordförklaring - Slug

Skicklig på att nå sina mål genom att utnyttja sina gåvor och finna okonventionella lösningar på problem; ofta ett mått av bedräglighet underförstått

Slug Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Slug

  1. hug
  2. Ljug
  3. Sug
  4. trug
  5. Refug
  6. Centrifug

Julrim för Slug

Detta finns i en helt annan sort Av nån anledning blir snart denna kort Den försvinner fort, det vill jag lova och inte alls giftig är denna gåva


något som ej kräver eld hoppas du nu blir helt ställd svart och kanske lite söt detta är en klurig nöt!


Kan du förstå hur man dessa tänder på, de är svarta, men är inget glöd ändå, Och det kan kanske hända ibland, att barn kan hålla sådana i sin hand.


Visa alla (3) julrim för Slug

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Slug? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 6 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Refug bäst som rim ord för Slug?