Skrift rimmar på Siffra och 12 andra ord

Vi har hittat 12 Svenska ord som rimmar på Skrift. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Skrift

Skrift uttalas fonetiskt: skrif:t

Ordförklaring - Skrift

(längre) skriven text

Skrift Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Skrift

 1. Siffra
 2. skiffra
 3. E ift
 4. Drift
 5. Gift
 6. Grift
 7. Lift
 8. skift
 9. Stift
 10. trift
 11. Vift
 12. Bedrift

Julrim för Skrift

I denna kan du skriva hur du känner men visa dock inte för dina vänner

Dag för dag Denna tag Skriv vad du vill Det är därför den finns till!

Även om någon nyfiken får tag i den här kan de ingenting läsa för skriften osynlig är Det är väl fiffigt lilla syrran säg Jag har kommit på den rätta grejen för dig

Detta blir det hemligaste du har i ditt rum. Denna pryl är lite skum. Ingen kan se vad du har gjort för det försvinner bort.

Nu Snuffe får du nåt rykande färskt och med innehåll. Du får själv vara ett såll. Ta vara på det som du vill ha, resten kan du lämna.

Visa alla (5) julrim för Skrift

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Skrift? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 12 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Bedrift bäst som rim ord för Skrift?