Skopa rimmar på Dopa och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Skopa. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Skopa

Skopa uttalas fonetiskt: ²skọ:pa

Ordförklaring - Skopa

Mindre eller större (halvklotformat) kärl med handtag, avsett att ösa med

Skopa Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Skopa

  1. Dopa
  2. Hopa
  3. knopa
  4. Ropa
  5. Slopa
  6. Sopa
  7. Tillhopa
  8. Allihopa
  9. Europa

Julrim för Skopa

till mamma pappa sven och gärd det är bara att ösa går också att dricka ur på er färd den kostade en slant jag fick slösa!


Nu så kan ni ösa på - det blir mera ånga då!


Ni sitter på laven och svetten rinner, det känns nästan som om skinnet brinner! Men det är precis så det ska va', använd klappen och ha det bra !


Den här går på fyra hjul och är målad finfint gul Den kan köras på långt håll och på skopan har man koll. Kanske du inte får leka ifred kanske morfar vill leka med.


Visa alla (4) julrim för Skopa

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Skopa? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Dopa bäst som rim ord för Skopa?