Skola rimmar på bola och 12 andra ord

Vi har hittat 12 Svenska ord som rimmar på Skola. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Skola

Institution för utbildning av i synnerhet barn

Skola Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Skola

 1. bola
 2. coola
 3. Gnola
 4. Kola
 5. Mola
 6. Ola
 7. pola
 8. poola
 9. Sola
 10. Spola
 11. stola
 12. Viola

Julrim för Skola

Vid datorn vill du sitta så gärna Nu får du nåt nyttigt så du kan bli stjärna Snart kan du alla bokstäver som finns och hur man stavar orden rätt du minns


Som liten fick du säkert höra att den gick omkring ditt hus då bar den på två förgyllda ljus idag har den inget att bära på så den kommer tomhänt den du nu få.


När du av ljudnivån blir så störd, att du känner dig i botten körd ! Stäng av allt larm och skrän, till musikens värld ge dig hän !


Jag vill att dina händer ska vara mjuka och lena Förresten kan den också användas på bena...


Vart du dig i världen vänder, med följer alltid dina händer, Då du behöver dem smörja öppna paketet så kan du börja.


Visa alla (11) julrim för Skola

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Skola? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 12 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Mola bäst som rim ord för Skola?