Skoja rimmar på Boja och 17 andra ord

Vi har hittat 17 Svenska ord som rimmar på Skoja. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Skoja

Skämta, gäcka

Skoja Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Skoja

 1. Boja
 2. Doja
 3. Goja
 4. Goya
 5. hoja
 6. Koja
 7. loja
 8. moja
 9. Noja
 10. Oja
 11. Soja
 12. Stoja
 13. Troja
 14. voja
 15. sekvoja
 16. Papegoja
 17. Paranoia

Julrim för Skoja

Det är nästan ett skämt som man skojar om jämt Men om du börjar förebygga kan vi alla känna oss trygga!


Ibland är förvirringen så stor att du måste ha hjälp vi tror det räcker inte att coacha och leda dem man måste ju kunna att räkna till fem


Dessa i öknen man finner gå men har du där någonsin sett en blå Två pucklar den har med en massa vatten Fast i dessa kanske shisky finns - det vet ej katten!


Lägg nu pannan i djupa veck Ty detta är ej nåt´ smäck Nu fastnar inte längre raggmunken Dags för kockutbildning i vardagslunken


Vilken tuffing du e' med dessa på sne'!


Visa alla (11) julrim för Skoja

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Skoja? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 17 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Oja bäst som rim ord för Skoja?