Skoj rimmar på Boj och 16 andra ord

Vi har hittat 16 Svenska ord som rimmar på Skoj. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Skoj

Skoj uttalas fonetiskt: skåj:

Ordförklaring - Skoj

Sådant som är skojigt

Skoj Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Skoj

 1. Boj
 2. Hoj
 3. Koj
 4. Loj
 5. moj
 6. oj
 7. pPloj
 8. Roy
 9. Stoj
 10. voj
 11. Hanoi
 12. Konvoj
 13. Ohoj
 14. Ojoj
 15. Oktroj
 16. korderoj

Julrim för Skoj

Tänk pappa, att under 20 minuter bli en annan person, någon som både kan underhålla och ta ton! Dessutom prata med en dialekt som är svår och vara granne med många får.


För att slippa gråta så kan man ju en sådan få behändigt går det och så fort man mycket mera kan få gjort


Du tappar aldrig mer din doja presenten gav jag för att skoja


Nu min käre bror Babbe, vill jag inte höra talas om någon mer minnestabbe. Din hjärnkapacitet får en ny lyster, med hjälp av klappen från din Syster Yster.


Min kära lilla pappa jag tror jag den tappa den är inte gullig eller fin men kanske ger dig ett flin jag tar om det från början han ja tappa ser ut som en örjan


Visa alla (37) julrim för Skoj

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Skoj? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 16 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Stoj bäst som rim ord för Skoj?