Skön rimmar på Bön och 17 andra ord

Vi har hittat 17 Svenska ord som rimmar på Skön. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Skön

Skön uttalas fonetiskt: ʃö:n

Ordförklaring - Skön

Med en tilltalande (fysisk) känsla, angenäm

Skön Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Skön

 1. Bön
 2. drön
 3. dön
 4. frön
 5. Fön
 6. Grön
 7. krön
 8. kön
 9. Lön
 10. mön
 11. rön
 12. sjön
 13. spön
 14. ston
 15. ön
 16. miljön
 17. nevön

Julrim för Skön

Min gosegubbe där; nu är din mjuka, sköna klapp äntligen här. Len och fluffig, men sträv iblann'; precis som du min älsklingsman!


Giina är en trevlig affär där jag till dig hittat den här Du kan den växla med dina blusar Jag lovar att du din omgivning tjusar


I mörka vinternattens kyla sitter Jacob med lyckligt grin för nu kan du dig från graderna skyla för alltid varm om kroppen din


Hoppas att spänningen håller dig vaken, annars får du väl kanske sova på saken, och då kommer du nog på intrigen, medan spänningen stiger ideligen.


Denna snygg och mysig är håller dej om kroppen när Sena kan du gå runt och mysa och om morgonen slippa frysa


Visa alla (39) julrim för Skön

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Skön? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 17 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar drön bäst som rim ord för Skön?