Sjunga rimmar på Gunga och 10 andra ord

Vi har hittat 10 Svenska ord som rimmar på Sjunga. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Sjunga

Frambringa melodier med rösten

Sjunga Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Sjunga

  1. Gunga
  2. Klunga
  3. Ljunga
  4. Lunga
  5. Punga
  6. Runga
  7. Slunga
  8. Tunga
  9. Besjunga
  10. Betunga

Julrim för Sjunga

Något milt för ditt sinne att sparas i ditt minne.


Nu har du en chans att bli en stjärna, När du stämmer upp så lyssnar jag gärna, Och om du lägger på ett kol, Kanske vi redan på fredag kan ha vårt eget "Idol"


När du ska använda denna, så måste du använda din stämma. Använd din röst hela dagen men sluta innan du får ont i magen.


Jag vet vad du älskar att göra Koppla in denna och låt oss nu höra.


Nu kan du köra så det ryker om dej, för här har du fått nåt fartigt av mej. Du får verkligen chansen att leva ut och det behöver aldrig ta slut.


Visa alla (37) julrim för Sjunga

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Sjunga? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 10 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Lunga bäst som rim ord för Sjunga?