Sitta rimmar på Britta och 16 andra ord

Vi har hittat 16 Svenska ord som rimmar på Sitta. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Sitta

Befinna sig i en kroppsposition där bakdelen vilar på ett underlag och bär upp överkroppen; om fåglar i vissa fall även om en snarast stående ställning

Sitta Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Sitta

 1. Britta
 2. Gitta
 3. Hitta
 4. Kitta
 5. Kvitta
 6. Skritta
 7. Smitta
 8. Snitta
 9. Spritta
 10. Titta
 11. vitta
 12. Besitta
 13. Besmitta
 14. Betitta
 15. Birgitta
 16. Försitta

Julrim för Sitta

Avkoppling kallas det som du ska få, se en film du gärna tittar på, och barnvakt ingår hela kvällen, jag ska nog vara en väldigt snäll en.


För att ni gott skall må vill jag denna ge er två någonting att sitta på den både är och skall användas i det blå!


När man sitter vill man ha, något som är mjukt och bra. Gäller också i en båt, detta har jag gjort nå´t åt. Hoppas att ni denna gilla, god jul önskas från Pernilla.


Den här gör oss mera trygga att ner i vattnet för bad ta skutten från vår gamla kära brygga Du önskas pappa god jul av Plutten


Ett steg i taget du får ta på vår brygga, då kan du hela badsesongen dig hygga.


Visa alla (67) julrim för Sitta

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Sitta? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 16 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Titta bäst som rim ord för Sitta?