Simma rimmar på Rimma och 28 andra ord

Vi har hittat 30 Svenska ord som rimmar på Simma. Alla är listade efter popularitet nedan. Pass på! Detta ordet har även julrim!

Ordförklaring - Simma

(om djur och människor) ta sig fram (helt eller delvis) i vatten utan att nudda bottnen eller fast mark och utan att använda annan framdrivning än den egna kroppens rörelser

Simma Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Simma

 1. Rimma
 2. Glimma
 3. Timma
 4. Dimma
 5. Trimma
 6. Limma
 7. Svimma
 8. Grimma
 9. Arbetstimma
 10. Epoxilimma
 11. Solstrimma
 12. Avsvimma
 13. Imma
 14. Skiktlimma
 15. Stimma
 16. Förnimma
 17. Strimma
 18. Ödestimma
 19. Bönetimma
 20. Kvällstimma
 21. Halvtimma
 22. Barntimma
 23. Soltimma
 24. Flygtimma
 25. Lektionstimma
 26. Kvällsdimma
 27. Lästimma
 28. Ljusningstimma
 29. Ljusstrimma
 30. Askdimma

Julrim för Simma

Pappa, nu ska vi ha riktigt skoj i början behöver jag nog en boj Tänk att få skvätta vatten på dig och mamma men Ni får lova att inte göra detsamma!


Nu är det dags min älskade vän, att ta dom lektioner som håller dig uppe sen, kör nu dessa timmar väl, sedan flyter du som en säl.


Från (far-)mormor kommer denna frotté, på vilken du en riktig guldtjej kan se, precis som du tycker jag att hon är, och när du badat, kanske denna blir dig kär!


I kvällens, mörka, sena timma efter bad, kan du använda detta. Du gillar ju att gå och simma, sen kan du kläder på dig sätta.


Min älskade Johanna, i simbassängen du länge kan stanna, för att öva på att bli bäst i världen, här kommer nåt som kan hjälpa till på färden


Visa alla (8) julrim för Simma

Bidra med ditt rim

Skicka in hela ditt rim som en kommentar - så andra får ta del av hur du rimmade på Simma!


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 30 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Stimma bäst som rim ord för Simma?