Sekund rimmar på Blund och 31 andra ord

Vi har hittat 31 Svenska ord som rimmar på Sekund. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Sekund

Sekund uttalas fonetiskt: sekụn:d

Ordförklaring - Sekund

Si-enheten för tid, betecknas s; en sekund definieras som varaktigheten av 9 192 631 770 perioder av den strålning som motsvarar övergången mellan de två hyperfinnivåerna i grundtillståndet hos atomen cesium-133

Sekund Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Sekund

 1. Blund
 2. Grund
 3. Hund
 4. Kund
 5. Lund
 6. Pund
 7. Rund
 8. Sprund
 9. Stund
 10. Sund
 11. Förbund
 12. John Blund
 13. Korund
 14. Stralsund
 15. Alldenstund
 16. Arkösund
 17. Askersund
 18. Bogesund
 19. Furulund
 20. Furusund
 21. Fårösund
 22. Iggesund
 23. Stenungsund
 24. Underfund
 25. Ålesund
 26. Öregrund
 27. Öresund
 28. Östersund
 29. Kristiansund
 30. Oxelösund
 31. Mariannelund

Julrim för Sekund

Nu går det att på blott sekunder, med hjälp av detta lilla under, få bort ett särskilt korkat litet hinder för det som oss med Bacchi Lag förbinder...


När man fyller 13 år kommer en tid som är väldigt svår. När ditt barn skriker som en tok kan du av denna bli mycket klok.


Visa alla (2) julrim för Sekund

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Sekund? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 31 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Sund bäst som rim ord för Sekund?