Sagt rimmar på Akt och 29 andra ord

Vi har hittat 29 Svenska ord som rimmar på Sagt. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Sagt

Sagt uttalas fonetiskt: sak:t

Sagt Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Sagt

 1. Akt
 2. bragt
 3. flackt
 4. Frakt
 5. Jakt
 6. Lagt
 7. Makt
 8. Pakt
 9. Prakt
 10. Schakt
 11. slackt
 12. Slakt
 13. Takt
 14. Trakt
 15. Vakt
 16. Abstrakt
 17. Exakt
 18. Extrakt
 19. Förakt
 20. Förlagt
 21. Givakt
 22. Intakt
 23. Kompakt
 24. Kontakt
 25. Kontrakt
 26. Artefakt
 27. Inexakt
 28. Katarakt
 29. Autodidakt

Julrim för Sagt

Du behöver inget negativ, av detta blir du positiv. Här får du bild med etta och nolla, sätt i den här,tryck av och kolla.


Denna är varm om du känner dig kall, Färgerna på den tillsammans är ball. Stickat, virkat, sytt eller köpt, den är då vad jag vet inte stöpt.


Som ett stjärnskott, lyser du starkast av dem alla. På detta kan du gå och tralla, Hon vann inte då det gällde Men hennes röst på radio smällde!


Han är liten ful och har tänder av stål Han sjunger mer än vad man tål Men han är ändå din idol


Farmor och farfar, tomten låter hälsa att denna klapp är egenhändigt gjord av Elsa Jag hoppas att ni skall gilla den och läsa den om och om igen


Visa alla (43) julrim för Sagt

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Sagt? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 29 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Trakt bäst som rim ord för Sagt?