Redskap rimmar på Beredskap och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Redskap. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Redskap

Redskap uttalas fonetiskt: ²rẹ:dska:p

Ordförklaring - Redskap

(inte alltför avancerat) föremål som används i syfte att underlätta ett arbete

Redskap Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Redskap

  1. Beredskap

Julrim för Redskap

Ibland måste man vända runt eller röra, det är mycket man samtidigt måste göra. För att underlätta dina besvär,har du fått de här.


I stekpannan vill du ej mata jaga när du mamma till den skall laga Därför av hela familjen du får något rejält så det lättare går


Det är bra det hära Med den slipper du skära. Bara att ladda o trycka Vad kommer du om denna att tycka ?


Hoppas det inte kommer som en chock men du har potential att bli en mästerkock Nu är det bara att sätta igång med stöket för du lär spendera en hel del tid i köket


Till min allra bästa vän, vill jag ge något annat än en persienn. För att du skall kunna laga något gott, behöver du mer än bara en slickepott.


Visa alla (15) julrim för Redskap

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Redskap? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Beredskap bäst som rim ord för Redskap?