Rally rimmar på Ally och 2 andra ord

Vi har hittat 2 Svenska ord som rimmar på Rally. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Rally

Rally uttalas fonetiskt: rạl:y

Ordförklaring - Rally

En sorts motortävling på lång sträcka (ofta med olika startpunkter)

Rally Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Rally

  1. Ally
  2. Sally

Julrim för Rally

Du Crille kör rally som en kung tänk på att du fortfarande är ung Du deltar i folkrace och säkert du vet att det är mycket viktigt med säkerhet


Från stefan en säker sak! Ja, den är ganska skön om din bak. Bra att ha för mycket fart. Tuta långsamt, och kör nu smart!


Gasen i botten ska det vara, Nu kan du lugnt i kurvan fara. Sitt nu ner så skönt, Kör iväg när ljuset visar grönt


Nu kan du verkligen släppa loss,på banan leka att du är boss.Men se upp för svängarna där,för missar du så längst ner på highscore du är


Fart och fläkt, när rallyintresset blivit väckt. Ratta runt, gör häftiga stunt. Gör det helst med stil, när du kör runt med rallybil!


Visa alla (9) julrim för Rally

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Rally? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 2 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Ally bäst som rim ord för Rally?