Potatis rimmar på Gratis och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Potatis. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Potatis

Potatis uttalas fonetiskt: potạ:tis

Ordförklaring - Potatis

Sydamerikansk växtart (solanum tuberosum) med parflikiga blad inom familjen potatisväxter (solanaceae); exemplar av denna ört

Potatis Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Potatis

  1. Gratis

Julrim för Potatis

Här är en greppbar karvarsak, med en riktigt klyftig grej där bak! Använd den då du i knölen ska ta tag, (På ingen kollega syftar jag)

Vartän du ställer din kosa, kan du nu potatisen mosa, för denna effektiva press, har nu hittat sin adress.

Klappen är formad av de som kärleken förstå, Godheten är inbakad såsom också det som skall vara på

På kvällen kan nog detta smaka när i ugnen de fått baka smaska på och ha det gott temat dubbel mening fått

Denna bör man använda minst en gång om dagen. Även om den numera liknar en stilett, ska den inte användas på otillbörligt sätt. Den lyder under vapenlagen.

Visa alla (17) julrim för Potatis

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Potatis? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Gratis bäst som rim ord för Potatis?